Over foto's, alles over fotoalbum bekijken waarvoor u bent uitgenodigdAlt+P - Print dit scherm
Fotoalbum bekijken of reactie toevoegen aan Gastenboek

Fotoalbum bekijken (diavoorstelling of fotolijst)

Diavoorstelling

Door te klikken op de knop Start diavoorstelling of het tabblad Start worden alle foto's in het fotoalbum automatisch één voor één aan u getoond.

U kunt klikken op de knoppen , , of midden onderin uw scherm om respectievelijk naar de eerste, de vorige, de volgende of de laatste foto te bladeren in de diavoorstelling. Om de diavoorstelling te pauzeren of weer te laten beginnen klikt u op de knop . U kunt het tonen van de foto's tijdens de diavoorstelling versnellen of vertragen door respectievelijk te klikken op de knoppen of . Om de muziek die is toegevoegd aan het fotoalbum aan of uit te zetten klikt u op de knop .

Elke keer dat er achtergrondmuziek (liedjes) wordt gedraaid terwijl u of een genodigde een fotoalbum bekijkt wordt het aantal MB's van het muziekbestand bijgeteld bij uw dataverkeer. Bij een basis abonnement heeft u 0,5 MB dataverkeer per 30 dagen gratis. De berekening van uw dataverkeer per 30 dagen is gebaseerd op uw dataverkeer van de laatste 30 dagen inclusief de datum van vandaag!

Na het bekijken van de diavoorstelling komt u automatisch in een scherm waarin u:

  • de diavoorstelling van het fotoalbum nog een keer kunt bekijken
  • het Gastenboek kunt openen om uw reactie op het fotoalbum te versturen of de aanwezige reacties te lezen.

Fotolijst

Aan het begin van de diavoorstelling kunt u klikken op de knop zodat een fotolijst wordt getoond van alle foto's in het fotoalbum en u zelf kunt bepalen welke foto's en in welke volgorde u deze wilt bekijken.

Tijdens het bekijken van de fotolijst kunt u een foto downloaden naar de harde schijf van uw PC door te klikken op de knop . Om een af te drukken foto toe te voegen aan uw 'winkelwagen' klikt u op de knop .

Reactie toevoegen aan Gastenboek

U kunt alle reacties van andere genodigden over het fotoalbum lezen en zelf een reactie aan het fotoalbum toevoegen door te klikken op het tabblad Gastenboek.

Na het invoeren van uw reactie kunt u deze versturen door te klikken op de knop . Uw reactie wordt automatisch toegevoegd aan de lijst met reacties. U kunt de reacties lezen aan het begin van de diavoorstelling of in het Gastenboek.